Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Kontaktoplysninger

Trice Copenhagen IVS
Vesterbrogade 100A st.tv.
1620 København V
Denmark
Telefon: (+45) 30 91 61 69
E-mail: hello@tricecopenhagen.com

Indledning

www.tricecopenhagen.com ejes og drives af Trice Copenhagen IVS, CVR. nr. 37895407 (herefter omtalt tricecopenhagen.com, ”Trice Copenhagen”, hjemmesiden eller ”os/vi”).

Nedenstående handelsbetingelser gælder for alle aftaler, som kunden (herefter kaldet ”du”) indgår med tricecopenhagen.com. Ved at bruge denne hjemmeside og/eller placere en ordre hos os, accepterer du de vilkår og betingelser, der er gældende hos os. Sørg for at du har læst og forstået de vilkår og betingelser, der er gældende hos os, før du afgiver din ordre. Vi forbeholder os ret til at ændre disse vilkår fra tid til anden uden forudgående varsel til dig. Den version af vilkår og betingelser, der gælder for din ordre, vil være dem, der er at finde på hjemmesiden på det tidspunkt, hvor du afgiver din bestilling.
Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder på køb af varer på www.tricecopenhagen.com og til levering i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt.

Betaling

Priserne på tricecopenhagen.com er i danske kroner inkl. moms. Vi tager hos tricecopenhagen.com forbehold for tastefejl, prisændringer og udgåede varer.

Når du køber varer på tricecopenhagen.com kan du betale med følgende betalingsmidler: Kortbetaling, Paypal og kontooverførsel. Vi tager følgende korttyper: Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit.

Når betaling er modtaget, afsendes varerne hurtigst muligt.

Fragt og levering

Hos tricecopenhagen.com vil vi gerne give vores kunder den bedst mulige levering. Følgende priser gælder for levering:

Ordrer til levering i Danmark:
Fragt koster 37 kr. på alle ordrer.

Din ordre sendes til din nærmeste DAO Pakkeshop, hvor du kan afhente den. Der er 550 DAO pakkeshops, der ligger i forbindelse med en dagligvarebutik, en kiosk eller en anden detailhandler med lang åbningstid – også lørdag og søndag. Når pakken ankommer til pakkeshoppen, får du en sms om, at pakken er klar til at blive afhentet. På hverdage bestræber vi os på at afsende din ordre indenfor 48 timer, efter du har afgivet din bestilling. Leveringstiden til din nærmeste DAO Pakkeshop er 1-4 dage. Når du modtager din ordre er det vigtigt, at du kontrollerer din pakkes indhold. Hvis pakken eller indholdet er beskadiget, skal du senest efter to dage meddele os om fejlen.

Find din DAO pakkeshop her.

Ordrer til levering udenfor Danmark:
Kontakt os på hello@tricecopenhagen.com hvis du ønsker levering udenfor Danmark.

 

Fortrydelsesret

Når du handler hos tricecopenhagen.com har du 30 dages fortrydelsesret på dit køb. Din fortrydelsesret udløber 30 dage efter den dag, hvor du har modtaget din vare. Hvis du fortryder dit køb hos tricecopenhagen.com skal du meddele os om din fortrydelse inden for 30 dage. Tricecopenhagen.com vil kunne tilbagebetale købesummen, når vi modtager varen eller bevis for afsendelse.

Ved returnering af varer vil du selv skulle betale fragtomkostninger og sende varen forsvarligt tilbage til os inden for 14 dage.

Der er ingen fortrydelsesret på varer købt ved ophørsudsalg.

Retur adresse:
Trice Copenhagen IVS
Vesterbrogade 100A st.tv.
1620 København V
Denmark

Du er velkommen til at kontakte os på tlf: +45 30 91 61 69 eller mail: hello@tricecopenhagen.com

Du skal returnere dine varer i samme stand som du modtog dem og med den originale kvittering, for at vi kan tilbagebetale din købssum. Du vil miste din købssum helt eller delvist, hvis varens stand er forringet. Hvis du ønsker hele købsbeløbet retur, må varens stand altså ikke være forringet og varen må ikke være håndteret ud over, hvad der forventes for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Du må altså afprøve varen, som du ville have gjort i en fysisk butik.

Når du returnerer din vare, vil vi tilbagebetale købsbeløbet med samme betalingsmiddel, som vi modtog bestillingen med efter at vi har modtaget og beset den returnerede vare. Du får dine penge refunderet inden for 14 dage.

Reklamation

På alle Trice Copenhagens produkter er der i henhold til købeloven 24 måneders reklamationsret, hvilket omfatter fabrikations- eller materialefejl, som kan ske ved normal anvendelse af produktet. Denne reklamationsret dækker altså ikke skader, fejl eller slitage, som er opstået ved dårlig vedligeholdelse, forkert anvendelse eller almindeligt slid.

Hvis du vil reklamere din vare, pga. af fejl eller mangler, skal du kontakte os og informere os om fejlen eller manglen på varen. Du kan kontakte os på tlf: +45 30 91 61 69 eller mail: hello@tricecopenhagen.com

Når du benytter dig af din reklamationsret vil vi betale omkostningerne ved returfragt. Ved reklamationen kan vi kun modtage varer, som er sendt retur med (indsæt fragtleverandør). Vi vil fremsende en (indsæt fragtleverandør) returlabel til dig, når vi har fået dine oplysninger. Husk dog altid at sørge for at produktet bliver sendt retur i forsvarlig emballage.

Spørgsmål og svar

Hvornår bliver beløbet opkrævet?
Beløbet bliver først opkrævet, når din vare er afsendt.

Persondatapolitik

Vi beskytter dine personlige oplysninger, når du besøger og handler hos os. Vi ajourfører løbende indholdet i vores politik for, hvordan dine personlige informationer behandles. Nedenfor kan du læse mere om hvordan dine personlige informationer behandles.

Vi er ansvarlige for alle personlige oplysninger som eksempelvis navn, adresse og fødselsdato, som du videregiver til os, eller som vi får oplyst, når du handler hos os, eller abonnerer på nyhedsbreve. Oplysningerne opbevares hos Trice Copenhagen IVS, herunder kaldet Trice Copenhagen, som naturligvis også tager ansvaret for disse fortrolige oplysninger. Når du videregiver dine personlige oplysninger til os, bekræfter du samtidigt, at vi kan anvende den indsamlede information til at opfylde vores forpligtelser over for dig og tilbyde dig den service, du forventer. Vi kan også få brug for oplysningerne til at komme i kontakt med dig, hvis der opstår problemer, når vi skal levere dine varer.

Vi kan opsamle følgende oplysninger om dig:

  • Kontaktoplysninger (Navn, adresse, e-mail og telefonnr.) i forbindelse med køb på siden. Disse oplysninger bruges til at sende din vare til os.
  • Betalingsoplysninger bruges til at opkræve betaling gennem vores betalingsgateway og gemmes ikke i Trice Copenhagens database.
  • Kontaktoplysninger (Navn og e-mail) i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev. Disse oplysninger bruges kun til e-mail markedsføring.
  • IP-adresse og tidsstempel i forbindelse med køb eller tilmelding til nyhedsbrev.

Du har til enhver tid ret til at kontakte os og få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret. Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du bede om at få dem ændret eller slettet. Du kan når som helst tilbagekalde din tilladelse til, at vi bruger dine oplysninger med henblik på markedsføring – eksempelvis ved udsendelse af nyhedsbrev eller tilbud. Du kan kontakte os ved at sende en e-mail til hello@tricecopenhagen.com.

Vi formidler, sælger eller udveksler aldrig dine oplysninger til tredjepart i markedsføringsøjemed uden for Trice Copenhagen. Oplysninger, som videregives til tredjepart, anvendes kun til at opfylde vores forpligtelser over for dig. Et eksempel på dette er, når vi videregiver dine adresseoplysninger til leverandører og speditører i forbindelse med levering af dine varer. Dine oplysninger opbevares kun så længe, som vi har behov for dem for at udføre vores ydelser, eller kun så længe loven kræver det.